7 - 14 Yaş İngilizce

7 - 14 Yaş İngilizce

7 - 14 Yaş İngilizce

Erken İngilizce Nedir ?

Ülkemizde ilköğretim ve lise öğrencilerine verilen dil eğitiminde karşılaşılan en büyük problem, öğrencilerimizin özellikle ilköğretim 2. kademe ve lise döneminde hayatlarını etkileyecek ülke çapında yapılan sınavlara hazırlanmalarıdır. Çünkü bu aşamada İngilizce eğitimine yeterli zamanı ayıramamakta ve gereken değeri verememektedirler. 

Öte yandan, üniversite döneminde ciddi olarak İngilizce eğitimine başlandığında bu sefer de öğrenmeyi engelleyen ön yargıların ve dışsal algıların dil eğitimini zorlaştırdığını görüyoruz. Şöyle ki; 7 yaşında bir öğrencinin yabancı dil öğrenirken gösterdiği çabukluğu ilerleyen yaşlardaki (örneğin; 20 li yaşlara gelince) yetişkin öğrencilerde aynı düzeyde göremiyoruz. Oysa, dil eğitimi, gelişmiş tüm ülkelerde ilköğretim çağlarında, öğrenci daha ergenliğe geçmeden tamamlanan bir öğrenim sürecidir.

Özet olarak, İngilizce eğitimi ne kadar  erken yaşta verilirse o derecede kolay ve başarılı olur.
Bu nedenle, öğrencilerinizin herhangi bir sınav kaygısı taşımadıkları ve eğitimi engelleyen ön yargıların oluşmadığı ilköğretim 1.sınıftan başlayarak ilköğretim 2. kademe birinci sınıfta tamamlanan 6 yıl süreli eğitim sürecinde onlara İngilizce'yi ana dillerine yakın derecede öğretiyoruz. Böylelikle, İngilizce ile ilgili (genel tekrarlar dışında) hayat boyu sorun yaşamayacakları bir İngilizce eğitimini onlara veriyoruz. Bu eğitim modelimizde öğrencimiz, hafta sonu bir yarım gün kurumumuza gelerek, sınav telaşlarına başlayacağı "ilköğretim 2.kademede başlayıp lise son sınıfa kadar devam eden süreç öncesi İngilizce'yi gerçekten öğrenip hayat boyu kullanabilecek düzeye gelecektir.