Genel İngilizce

Genel İngilizce

Genel İngilizce

Genel İngilizce kur programlarında Avrupa Dil Pasaportuna uyumlu eğitim uygulanır. Dil düzeyi göstergeleri A1 < A2 < B1 < B2 < C1 < C2 şeklinde toplam 6 kuru ifade eder.
Bu genel programlarda dersler, Amerikan İngilizcesi ve konuşma becerisi odaklıdır.
 
Kurumsal İngilizce Programları
Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları olarak kurumsal yapımız gereği öncelikli amaçlarımızdan biri, köklü eğitim geçmişimizi çağdaş yöntemlerle sürekli yenileyerek resmi ve özel kuruluşların dil eğitim ihtiyaçlarını karşılamak olmuştur.
Kuruluşunuza özel dil eğitimi için, kuruluşunuza özel programlar belirlemek kurumsal dil eğitiminde en doğru yöntemdir. Bu yöntemle, dil okullarımızda, standart olan genel ingilizce programlarımız dışında ihtiyacınıza yönelik eğitimler de oluşturulur.
Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları' nda verilen kurumsal eğitimlerde sunulan imkanlar kısaca şöyle özetlenebilir.

  • Eğitiminizi ister okulda, ister kendi kurumunuz içinde alabilirsiniz.
  • Dilerseniz öğrencilerimizin ders devam durumu, notları ve başarı düzeyleri raporlandırılarak kurumunuza periyodik olarak iletilir.
  • Eğitim boyunca kullanılacak tüm materyaller ( kitaplar, ses materyalleri, görüntülü materyaller ) okulumuz tarafından ücretsiz olarak öğrencilerimize hediye edilir.
  • Yoğun gruplarda eğitim zamanları karşılıklı görüşme ile saptanabilir.
  • Öğrencilerimizin fazla mesai, hastalık gibi durumlardan dolayı ders kaçırmaları halinde okulumuzdaki tekrar ders programları ile eksikliklerini ÜCRETSİZ telafi edebilirler.

Konuşma ve İş İngilizcesi Programları
Konuşma ve İş İngilizcesi programında, özel BUSINESS & CONVERSATION CLASS eğitimimizin tamamı yabancı öğretmenler tarafından verilmektedir. İngilizce seviyesi B2 ve üzerinde olan öğrencilerimizin dahil olabileceği bu programımızın temel işlevi öğrencilerimizin yabancı dil eğitimindeki konuşma yetilerini üst seviyelere taşımak ve buna paralel olarak pratik iş ingilizcesi eğitimi vermektir.
B2 ve üstü düzey için geçerli olan bu programda, toplantı, uluslararası yazışmalar, telefon görüşmeleri, ticaret terimleri, sunuş teknikleri gibi konular pratik konuşma dersleri ile birlikte işlenir.